Schoolbrief

Juni

19 juni 2017

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het afscheid van groep 8, de studiedagen schooljaar 20172018, de groepsindeling en het schoolzwemmen . Klik hier voor de Schoolbrief van juni.


Mei

16 mei 2017

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het schoolreisje, de avondvierdaagse, verwijzing groep 8 en het overblijffeest. Klik hier voor de Schoolbrief van mei.


Maart

30 maart 2017

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het project, de Koningsspelen, Pasen, CITO Eindtoets en het vernieuwde pestprotocol. Klik hier voor de Schoolbrief van maart.


Februari

23 februari 2017

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over Biddag, burgerschap, inschrijving nieuwe leerlingen en het voorlopig vakantierooster. Klik hier voor de Schoolbrief van februari.Januari

20 januari 2017

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het certificaat Kanjerschool en het ouderportaal van Basisonline. Klik hier voor de Schoolbrief van januari.


December

12 december 2016

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het afscheid van juf Joke, de kerstviering, het ouderprotaal en 'op de koffie bij de directeur'. Klik hier voor de Schoolbrief van december. 


November

15 november 2016

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het afscheid van juf Joke en Rien van Wijngaarden, het zendingsgeld & een presentatie van Woord en Daad, Sinterklaas. Klik hier voor de Schoolbrief van november. 


Oktober

7 oktober 2016

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over het welbevindengesprek, de vervangerspool en de informatieavond Be Social. Klik hier voor de Schoolbrief van oktober. 


September

9 september 2016

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over de rapportencyclus, de informatieoverdracht, verkeer en de kinderpostzegelactie. Klik hier voor de Schoolbrief van september.